Nyheter

ICA Maxi har grillfest i Flottiljen köpkvarter

Kom på grillfest hos ICA Maxi 17 maj

Nu är det dags för årets godaste premiär! Vi sätter upp en grillstation hos ICA Maxi Barkarbystaden där det kommer att bjudas på nya och goda smaker från våra leverantörer. Dessutom: En toppingstation där du kan toppa din grillrätt med såser och tillbehör. Utöver det utlovas mingel, smakprover och glödheta erbjudanden!

Barkarbystadens dag 2019

Vårens roligaste dag i Barkarbystaden

Söndagen den 12 maj klockan 10–15 är det Barkarbystadens dag, med massor av roliga aktiviteter för hela familjen på Stora torget. Hälsa, rörelse och hållbarhet står i fokus, men du kan också passa på att se hur Barkarbystaden ska växa framöver och ställa frågor om din stadsdel.

Logo för - Allt för en spännande och god påsk

Allt för en spännande och god påsk

17 april, 2019

I Norge är det många som tar lite extra ledigt och åker till sina hytter för att fira påsk. Med åren har det blivit tradition att läsa deckare under ledigheten. Fenomenet kallas för ”påskekrim”.

Logo för - Både traditionellt och nytänk på påskbordet

Både traditionellt och nytänk på påskbordet

17 april, 2019

Påskhelgen är härligt lång och det finns många tillfällen att njuta av läcker påskmat tillsammans med nära och kära. Här får du våra bästa tips för en god och glad påsk!

Påskpyssel

Påskaktiviteter för alla kreativa

11 april, 2019

Påsken är en höjdarhelg för alla kreativa barn och vuxna som gillar att skapa. Att färga ägg, så en minigräsmatta och rita påskbrev är några exempel på påskaktiviteter.

Logo för - Har du provat att åka med de förarlösa bussarna?

Har du provat att åka med de förarlösa bussarna?

19 mars, 2019

Just nu utvecklas världens modernaste kollektivtrafik i Barkarbystaden genom ett trafikprojekt mellan Stockholms läns landsting (SL), Järfälla kommun och Nobina, nordens största operatör inom kollektivtrafik. Du kan lätt hoppa på dem vid Stora torget utanför Flottiljen.