Nyheter

Flottiljen Köpkvarter Barkarbystadens dag 2018

Välkommen till Flottiljen under Barkarbystadens dag

19 april, 2018 Evenemang Nyheter

Söndagen den 6 maj arrangeras Barkarbystadens dag. Utöver aktiviteter på Stora Torget finns mycket att göra även hos oss på Flottiljen Köpkvarter. Missa inte DJ Alex D'Rosso, solrosplantering, tipspromenad och ansiktsmålning med mera! Här hittar du all information och dagens tider.

Flottiljen Köpkvarter Hjärtstartare

Flottiljen köpkvarter blir ytterligare hjärtsäkert genom Apotek Hjärtat

22 mars, 2018

Som första apotekskedja i Sverige installerar Apotek Hjärtat hjärtstartare på eller i direkt anslutning till samtliga närmare 400 apotek. I samband med det utbildas företagets 3 500 medarbetare i hjärt-lungräddning. Syftet med initiativet är att rädda fler personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp.

Alla Hjärtans dag!

Alla hjärtans dag-tips! 8 hjärtformade godsaker

12 februari, 2018

Gillar du mat, pyssel och att visa dina raringar lite extra kärlek? Här är några tips på hjärtformad mat du kan göra hemma för att överraska vid matbordet med en riktig kärleksbomb.

Lev livet mer hållbart!

Nu ska allt vara hållbart – men hur hållbart lever du?

31 januari, 2018

Överallt pratas det om hållbarhet i olika dimensioner. Hållbar miljö, hållbara material, hållbart leverne, hållbar ekonomi, social hållbarhet och så vidare. Vi har letat upp ett par faktorer genom vilka du själv kan bidra till ökad hållbarhet generellt, men även som hållbarhet för den egna plånboken och hälsan.