Shoppingkväll med erbjudanden och musik förgyllde kvällen för Barkarbystadens boende och besökare

Den 27 april arrangerade Flottiljen Köpkvarter en shoppingkväll för att starta igång våren och ge platsens besökare möjlighet att ta del av bra erbjudanden, provsmakningar, tävlingar och live underhållning.

Ett 15-tal butiker passade på att hålla extra öppet till klockan 21 för att inspirera våra kunder att stanna lite längre och handla vårens högtidspresenter och festkläder, blommor till balkongerna, vårens inredning och mode, vilket var uppskattat.

Utöver en kommersiell del var kvällens syfte även att skapa ett trivsamt evenemang för boende och besökare till den nya växande staden. För oss på Flottiljen Köpkvarter är det viktigt att bidra till Barkarbystadens samhällsutveckling och identitet, där vi vill få människor att mötas och träffas i ”sin stad”.

Samuel Gajicki spelade för besökarna

Någon som gjorde shoppingkvällen extra trevlig var singer/songwritern och trubaduren Samuel Gajicki som under några timmar spelade både omtyckta covers men också en del eget material. Samuel som haft en stor framgång med låten "Lion" släppte den 21 april sin nya singel "Good Love", som spelades på eventet. Låten är enligt Samuel själv inspirerad av relationer, osäkerhet och om hur man hela tiden letar efter ”The real thing” som är ”More than just a feeling”.

Våren var inte på besök

Trots initiativet att starta igång våren med en shoppingkväll bjöd vårvädret på blåst och kyla. Flera personer gjorde därför rätt val att efter shoppingen söka sig in till caféerna eller Grekiska Kolgrillsbaren för att toppa kvällens shopping med avkoppling och god mat. Vi får väl se när våren vaknar till!