Flottiljens julrebus sista delen hittar du här!

25 november, 2019

Nu är snart julen här med god mat, klappar och trevlig gemenskap. Något som ofta hör julen till är lekar. Därför vill vi i år fira med en jul-rebus i fyra delar där du kan vara med och tävla om ett presentkort av ett värde på 500 kronor, giltigt på valfri butik eller restaurang i Flottiljen Köpkvarter.

Så här går rebustävlingen till!

Varje vecka mellan 25 november och 24 december släpper vi en del av rebusen. Totalt är det fyra delar. När du har löst rebusens alla fyra delar, skickar du ditt svar samt en motivering med varför just du ska vinna. Vinnaren kontaktas via mejl och vinnarnamnet publiceras på www.flottiljenkopkvarter.se samt facebook.

Hit skickar du ditt slutgiltiga svar

Skicka ditt svar (som är från alla fyra delar tillsammans) och en motivering till sofia.lindegard@ica.se. Tävlingen pågår till och med 31 december 2019.

Vi ses på Flottiljen, och stort lycka till!

  

Vår tävling anordnas av ICA Fastigheter och en jury från ICA Fastigheter utser vinnaren. Juryns beslut går ej att överklaga. Du som tävlar måste ha fyllt 18 år. Inga anställda från ICA Fastigheter får tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Del 4

 

Del 3

Del 2

Del 1