Nu öppnar Min Doktor Kliniken i Flottiljen Köpkvarter

27 maj, 2019 Nyheter

Den 28 maj var det invigning av kliniken Min Doktor vid Flottiljen Köpkvarter. Hos dem kan du få hjälp med många vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hålla koll på kroppen med hjälp av tester eller vaccinera dig. Mottagningen hittar du direkt till höger vid stora entrén i tidigare Tele2s lokaler.

Erfarna sjuksköterskor tar hand om dig

Min Doktor Kliniken bemannas av erfarna, legitimerade sjuksköterskor som är vana vid att möta många olika patienter. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept. Det fiffiga med Min Doktor kliniken är att du aldrig behöver boka tid eller vänta på att få komma – här är det drop-in och kölapp som gäller. Mottagningarna på ICA Maxi har öppet även kvällar och helger och de tar emot barn från två år och uppåt. Klinikens öppettider hittar du här.

Hur går det till för att få diagnos för behandling?

På plats i klinikens lokaler hjälper deras sjuksköterskor dig med allt från öroninflammation till blodtrycksmätning och vaccination. Vid behov skriver läkare ut läkemedel som du smidigt kan gå och hämta vägg i vägg hos Apotek Hjärtat eftersom deras mottagningar alltid ligger intill eller inuti Apotek Hjärtat. Behöver du hämta ut recept eller har andra apoteksärenden är du redan på rätt plats.

Varmt välkommen till Flottiljen köpkvarter Min Doktor.