God mat och vacker konst

2 december, 2020

Njut av god mat och vacker konst på samma gång hos våra vänner på Bistro BBQ Falafel 2. Under december visar konstnären Camilla Nyqwist sina verk i deras fina lokaler.

Våra vänner på  Bistro BBQ Falafel tycker att det är viktigt att alla i deras närområde ska må bra. Och god mat vet vi ju är bra för oss, men även konst och kultur har en positiv inverkan på oss. Därför vill Bistro BBQ Falafel 2 nu erbjuda båda delarna. Under december ställer konstnären Camilla Nyqwist ut ett antal av sina verk.

Camilla är en självlärd konstnär och de flesta av hennes tavlor skapas hemma i köket i Råsunda. Hon tycker om varma sköna färger och former. Inspirationen kommer från hennes inre känslor.

Så passa på att köpa med god mat hem och njut av konsten medans maten tillagas. Restaurangen har utökat sin meny med fantastiska hamurgare så har du inte testat dem än så gör det idag. Bistro BBQ Falafel 2 har anpassat verksamheten och följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer för att minska trängsel och smittspridning. De erbjuder också hemkörning.