Min Doktor

Min Doktor

Välkommen till Min Doktor Kliniken

Hos oss kan du få hjälp med många vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hålla koll på kroppen med hjälp av tester eller vaccinera dig.

Våra erfarna sjuksköterskor tar hand om dig

Min Doktor Kliniken bemannas av erfarna, legitimerade sjuksköterskor som är vana vid att möta många olika patienter. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept. Du behöver aldrig boka tid eller vänta på att få komma – här är det drop-in och kölapp som gäller. Låt oss hjälpa dig med hälsan, både vid sjukdom och för att hålla koll på kroppen.

Drop-in. På våra mottagningar behöver du aldrig boka tid i förväg, det är bara att komma förbi. Mottagningarna på ICA Maxi har öppet även kvällar och helger. Vi tar emot barn från två år och uppåt.

Diagnos och behandling. På plats hjälper våra sjuksköterskor dig med allt från öroninflammation till blodtrycksmätning och vaccination. Vid behov skriver våra läkare ut läkemedel.

Nära till recept och egenvård. Våra mottagningar ligger alltid intill eller inuti Apotek Hjärtat. Det gör det lätt att hitta oss, och behöver du hämta ut recept eller har andra apoteksärenden är du redan på rätt plats.

Våra erfarna sjuksköterskor tar hand om dig. Min Doktor Kliniken bemannas av erfarna, legitimerade sjuksköterskor som är vana vid att möta många olika patienter. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept. Du behöver aldrig boka tid eller vänta på att få komma – här är det drop-in och kölapp som gäller. Låt oss hjälpa dig med hälsan, både vid sjukdom och för att hålla koll på kroppen.

Öppettider

Mån-Fre 8-20
Lör-Sön 10-18