Nyheter

Julpyssel

Personliga paket och ätbart pyssel

3 december, 2019

Ett enkelt sätt att visa sina nära och kära extra omtanke i jul är att göra dina julklappar lite mer personliga. Och med ätbara dekorationer med julmyset ännu godare.

Skattjakt i Flottiljen Köpkvarter

Vad gömmer sig här?

27 november, 2019 Evenemang Nyheter

Välkommen till skattjakten ”Tihi räddar julen” hos Flottiljen Köpkvarter. Var med i vår digitala skattjakt för att hjälpa Tihi och passa på att hitta fina vinster. Pågår i Flottiljen köpkvarter mellan 30 november – 23 december. Ta hjälp av en mobil och häng med!

Julrebus Flottiljen Köpkvarter

Flottiljens julrebus del 1 - var med och tävla!

25 november, 2019

Nu är snart julen här med god mat, klappar och trevlig gemenskap. Något som ofta hör julen till är lekar. Därför vill vi i år fira med en jul-rebus i fyra delar där du kan vara med och tävla om ett presentkort av ett värde på 500 kronor, giltigt på valfri butik eller restaurang i Flottiljen Köpkvarter.

Fars dag 2019

November – en månad för honom

7 november, 2019

November är här men visste du att det är en månad med extra stort fokus på männen? Vi firar Fars dag men under hela månaden pågår även Movember, ett initiativ för att lyfta mäns hälsa.

Tänd ett ljus för de du saknar

28 oktober, 2019

Lördagen den 2 november är det Alla helgons dag, den dagen på året då många av oss tänder ljus och gör fint på gravarna för våra nära och kära som har lämnat oss.

Skafferiet utanför dörren

Skafferiet utanför dörren

25 oktober, 2019

Varje årstid har sina höjdpunkter. Något som hösten bjuder på är sitt färgglada skafferi, för nu är både skog och butiker fyllda av färgglada, svenska godbitar. Bjud hem kompisarna på en välsmakande gryta eller ta med familjen på en härlig utflykt i skogen. Här kommer fem smakrika tips som är i säsong nu.