Nyheter

Fotbollsfest

Skapa din egen fotbollsfest

13 juni, 2019

Oavsett om du älskar fotboll eller inte så är det lätt att dras med när Sveriges landslag spelar. Nu är det perfekt läge att bjuda in dina nära och kära, kompisgänget eller grannarna till ett härligt soffhäng. Varför inte gå all in och erbjuda gästerna ansiktsmålning?

Min doktor Flottiljen Köpkvarter

Nu öppnar Min Doktor Kliniken i Flottiljen Köpkvarter

27 maj, 2019 Nyheter

Den 28 maj var det invigning av kliniken Min Doktor vid Flottiljen Köpkvarter. Hos dem kan du få hjälp med många vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hålla koll på kroppen med hjälp av tester eller vaccinera dig. Mottagningen hittar du direkt till höger vid stora entrén i tidigare Tele2s lokaler.

Bjud mamma på brunch eller trerätters

23 maj, 2019

Vem blir inte glad för en härlig brunch eller middag som någon annan lagat med extra mycket kärlek? Här får du några goda tips som vi tror alla mammor gillar.

ICA Maxi har grillfest i Flottiljen köpkvarter

Kom på grillfest hos ICA Maxi 17 maj

Nu är det dags för årets godaste premiär! Vi sätter upp en grillstation hos ICA Maxi Barkarbystaden där det kommer att bjudas på nya och goda smaker från våra leverantörer. Dessutom: En toppingstation där du kan toppa din grillrätt med såser och tillbehör. Utöver det utlovas mingel, smakprover och glödheta erbjudanden!

Barkarbystadens dag 2019

Vårens roligaste dag i Barkarbystaden

Söndagen den 12 maj klockan 10–15 är det Barkarbystadens dag, med massor av roliga aktiviteter för hela familjen på Stora torget. Hälsa, rörelse och hållbarhet står i fokus, men du kan också passa på att se hur Barkarbystaden ska växa framöver och ställa frågor om din stadsdel.