Vi bygger om och tar in nya koncept i Flottiljen Köpkvarter

19 juni, 2019

Som många sett har det hamrats och byggts om för fullt i Flottiljen Köpkvarter under våren, och ännu är inte allt riktigt klart. Här vill vi ändå ge dig en liten förhandsglimt om vad som är på gång i vårt Köpkvarter.

Under våren har flera butiker i galleriagången flyttat ut däribland Önska, Hemtex och Tele 2. Dessutom byggs det om för fullt i Svenska Mäklarhusets lokal på Barkarby vägen. Här planerar vi för nya koncept som är på väg in för att göra utbudsmixen lite mer uppdaterad och anpassad till dagens vardagsmönster. 

Mer vård och hälsa i Flottiljen

Som komplement till den traditonella vårdcentralen som bedrivs hos Familjeläkarna på Barkarbyvägen öppnar nu Min Doktor upp en liten mottagning i Tele 2s tidigare lokaler. Mottagningen är på 70 effektiva kvadratmeter och till för dem som behöver vård mer i farten. En vaccination, kolla blodtryck eller ett kliande utslag. Eller varför inte förnya sitt recept och smidigt hämta ut medicinen hos Apotek Hjärtat vägg i vägg. För nu mera ligger Apotek Hjärtat just precis vägg i vägg med nya kliniken då Hjärtat fått utökade lokaler med dubbel så stor yta där Hemtex tidigare låg.   

I Önskas lokal vid hissen i galleriagången kommer ICA Maxi under våren och sommaren ha pop up outlet. Minska onödigt matsvinn och spar på pengarna i plånboken genom att handla varor till lite lägre pris.

Och mer mat till Barkarbyvägen

Och på tal om mat, vi äter mat oftast tre gånger per dag. Vi jobbar och stressar för att få ihop vardagens bestyr och hinna få middagen på bordet i lagom tid. Ibland är det bra med genvägar och ta med färdig mat hem. I andra fall vill vi kanske bara ha en välförtjänt paus och äta middag någon annan stans i vänner trevliga sällskap. Vi vill därför ge dig möjlighet till fler restaurangalternativ i Köpkvarteret och är glada att berätta att det så småningom öppnar upp ett nytt restaurangkoncept i tidigare lokaler på Barkarbyvägen. Asian BBQ Bistro är en asiatisk restaurang som bjuder på en matupplevelse utöver det vanliga med mat inspirerat från Asien, både för den som vill stanna på plats och äta eller ta med hem. Tillsammans med redan befintliga Grekiska Kolgrillsbaren och Café Boulevard blir det riktigt goda valmöjligheter för den hungrige eller fikasugna. 

Varmt välkommen till Flottiljen Köpkvarter för att testa vårt nya utbud.