Vad gömmer sig här?

27 november, 2019 Evenemang Nyheter

Välkommen till skattjakten ”Tihi räddar julen” hos Flottiljen Köpkvarter. Var med i vår digitala skattjakt för att hjälpa Tihi och passa på att hitta fina vinster. Pågår i Flottiljen köpkvarter mellan 30 november – 23 december. Ta hjälp av en mobil och häng med!

HO HO - OH NO!!

Julen står inför dörren men tomtenissarna har somnat i tomteverkstan och tappat bort alla saker som behövs för att det ska bli julafton i år. Du måste hjälpa dem och ekorren Tihi att hitta de försvunna sakerna som hamnat hos Flottiljen Köpkvarter. Skattjakten startar vid stora entrén och är en rolig aktivitet för både barn och vuxna, gärna i varandras sällskap.

Mobilen är din skattkarta

Skattjakten är helt digital och genomförs med hjälp av en mobiltelefon. Alla som räddar julen låser upp fantastiska överraskningar och erbjudanden. Bland annat finns give aways och erbjudanden och dessutom lottar vi ut ett presentkort på 300 kronor att använda i någon av våra butiker eller restauranger.

Skattjakten är tillgänglig alla dagar, men behöver du hjälp finns det personal på plats i centrumet varje lördag som hjälper till och svarar på frågor om skattjakten. 

Så kommer du igång

Allt som krävs för att vara med i skattjakten är en mobiltelefon, nyfikenhet och pigga ben. Förbered dig redan nu genom att ladda ner appen ’Treasure’ från App Store eller Google Play. Den är helt kostnadsfri.

Vi ses på skattjakt i helgen!  

PS. Tyckte du att skattjakten var roligt kan du gå den om och om igen ända fram till julafton... DS.